Общи условия

Условия за резервация

Преди да направите Вашата резервация е хубаво да имате предвид следното:

Моравско село е място за настаняване от семеен тип, което по дефиниция означава „сграда с подходящо архитектурно оформление с капацитет от 10 до 20 стаи за настаняване на туристи, в която се извършва хотелиерска дейност, с ограничен брой на хотелските услуги. Организацията на работата е предимно на семеен принцип и има  поне едно заведение за хранене или развлечение“

Нашият ресторант е категоризиран като механа една звезда с капацитет 70 места.

За да направите Вашата резервация е необходимо да се заплати авансово 50 % от сумата по нея.

Доплащането се прави при настаняване.

За да откажете резервация е необходимо да ни информирате не по-късно от 14 дена преди датата на настаняване и в този случай ние ще възстановим направения от вас депозит.

За промяна на резервация (брой стаи, намаляване на престоя, удължаване на престоя, брой хора) е необходимо да направите писмено запитване и да получите потвърждение от нас, ако е възможно промяната да бъде направена.

Стаите са на разположение за настаняване на гостите след 13.00 часа в деня на настаняването.

Очакваме от нашите гости да освободят стаите преди 11.00 часа в деня на заминаването им, без допълнително напомняне от наша стана.

В съответствие с действащата нормативна уредба в станата, в комплекса е забранено внасянето на храни и напитки на територията на комплекса, освен за хората, ползващи апартамента с кухня или ако друго не е изрично уговорено.

От хигиенни и практични съображения молим нашите гости да не носят храни и напитки в стаите си. При специфични потребности е разрешен сервиз по стаите, но той се заплаща допълнително.

Поради загриженост за здравето и безопастността на нашите големи и малки гости пушенето в стаите и ресторанта не е позволено.

Екипа  на Моравско село  си запазва правото да настанява и други  хора в хотела, както и да организира мероприятия, които не пречат на останалите гости, освен ако комплекса не е изцяло резервиран.

Екипът на Био Ферма Моравско село напомня на своите гости, че са в  планината и трябва да се грижат за топлото си облекло и предварително да помислят за специфичните си лични потребности.

Ние не носим отговорност за независещи от нас обстоятелства – сняг или липсата му , силен вятър, проливни дъждове и поледици, комари, спиране на ток или вода, липса на интернет връзка или телевизия.

За деца до 5 годишна възраст, които са настанени в стаите без допълнително настаняване, не заплаща.

В хотела не е позволено настаняването на малки деца в отделна стая от родителите им, без това изрично да е съгласувано.

Целият екип на хотела полага  необходимите грижи за  децата, които са в комплекса, но молим родителите им в никакъв случай да не ги оставят без надзор.

Домашни любимци се допускат само в определени стаи , като се заплаща еднократно такса от 15 лв, за последващо основно почистване на стаята. Техните собственици са задължени да се грижат за тях , така че те да не смущават почивката на останалите гости по никакъв начин.

Екипът на Био Хотел Моравско село  също така моли своите гости да изключват осветлението, когато не са в стаята; да спират водата, когато не им трябва и да не отварят прозорци за продължително време , когато парното е пуснато. Ако в стаята е много горещо, можете да регулирате температурата от радиаторите.

  • Работно време на ресторанта – 8.30 – 24.00 часа
  • Работно време на кухнята – 8.30 – 22.00 часа

Закуска не е включена в цената на нощувката, но се сервира в ресторанта от 8.30 до 10.30 сутринта, по желание на нашите гости.  Цената на порция закуска (палачинки, пържени филии, сандвичи, бъркани яйца, мекици, баница) е 5.50 лв , а цената на топла напитка – кафе/чай – 1.50 лв. Ако сте по-голяма група може да поискате закуска на блок маса.

За всякакви допълнителни въпроси не се колебайте да ни позвъните по телефона или да ни пишете.


Информация

Информация

Можете да получите допълнителна информация, като се свържете с нас на телефон 0877 43 33 33

Резервации

Резервации

Изберете подходящ апартамент или стая за настаняване и направете резервация за желания от вас период.

Имате въпроси?

Имате въпроси?

Изпратете вашите съобщения с въпроси, предложения и препоръки: 2@biohotel-bg.com